Kdo je Realitní Leader?

19.6. 2020

Kdo je Realitní Leader?

Projekt Realitní Leader je, zjednodušeně řečeno, iniciativou zkušených makléřů, kteří se rozhodli usnadnit svým kolegům jejich činnost. Pro nováčka v oboru Realitní Leader představuje oporu a zároveň silný nástroj k tomu, aby snadno získal klienty. Osobní web mnoho realitních makléřů nevyužívá, což je velká škoda. Zároveň tím ale vzniká díra na trhu, která umožňuje nově příchozím makléřům rychle zaujmout dobré místo na trhu. Zkušeným makléřům pak dodá na prestiži, posílí jejich značku a také dokáže získávat plusové body při jednání s klienty. Mějte vše na jednom místě - přehledně, dostupně a hlavně rychle.

S osobním webem získáte náskok, který na začátku neměli ani ta největší makléřská esa dnešní doby. Od samého začátku můžete být vidět, což výrazně usnadní práci při hledání nových klientů. Již žádné plachty na plotech, které každý míjí pohledem. Buďte doslova v kapse svých potencionálních klientů. Staňte se skutečnými Realitními Leadery.

Jak moc bude můj web vidět?

Pokud si založíte osobní prezentaci u Realitního Leadera, dostanete k tomu také marketingový servis, který váš web výrazně posune. Představte si, že zajdete do reklamní agentury a řeknete, že chcete být jednoduše vidět. Za web dáte tisíce, za marketing v lepším případě také. Realitní Leader však skloubí oba dva světy dohromady. Responzivní web, který se vejde do kapsy vašich klientů, protože bude přehledný jak na monitorech počítače, tak i v chytrých telefonech, dokážeme prodrat na přední příčky vyhledávání.

Jak mě dostanete do podvědomí potencionálních klientů?

Je to snadné. Realitního Leadera provozují zkušení makléři, kteří zároveň dlouhá léta spolupracují s úspěšnou digitální agenturou. Právě z této spolupráce budete profitovat i vy. Za mírný měsíční poplatek 299 Kč získáte funkční nástroj, který je poháněn online i offline marketingem. Vše bude připraveno na PPC reklamy, SEO, sociální sítě. O vše se vám postarají odborníci na marketing, za které nezaplatíte ani o korunu navíc.

Co tedy za 299 Kč měsíčně získám?

Do 48 hodin budete mít připravený profesionální a responzivní web, který nabídne váš osobní profil s fotografií, texty čtivé roboty i klienty a vaše reference s případnou nabídkou nemovitostí. Vše, co si budete přát, bude připravené a ihned k použití.

Abychom dostali vaše nemovitosti na váš web, provedeme bezpečný export dat ze všech inzertních portálů, na kterých své nemovitosti nabízíte. Nemusíte mít strach, že byste o inzertní portály přišli. I nadále na nich budete vidět, jen si s osobním webem rozšíříte své inzertní kanály.

Budete-li chtít být svým klientům ještě blíž, můžete skrze Realitního Leadera rozjet svůj osobní blog nebo přidávat aktuality, novinky či informovat o různých změnách. Každou zprávou navíc jste blíže svým klientům, se kterými tak můžete budovat osobnější vztah. To se poté pozitivně odrazí i na vašich výsledcích.

V ceně je zahrnuta správa webu, hosting a 15 minut naší podpory měsíčně. Pomůžeme vám s nastavením kampaní na sociálních sítích, PPC reklam na Google, napojíme vás na Google Analytics, aby vám žádná data neunikla. Pokud ani to nebude stačit, můžete požádat o individuální nabídku.

Proč chtít víc?

Tým, který spravuje Realitního Leadera, je obklopen skutečnými profesionály z oblasti realit. Máme za sebou dohromady stovky úspěšných projektů. Troufneme si říct, že my opravdu vašim potřebám rozumíme. Na změny dokážeme reagovat rychleji, než kdokoliv jiný. Pojďte se o tom přesvědčit sami a vyzkoušejte si Realitního Leadera. Nestojí moc a získáte opravdu mnoho.  

Tipy pro makléře Webové stránky makléře Marketing