Realitní Leader šetří čas i peníze. Jak?

14.8. 2020

Váš web bude hotový do 48 hodin. Zbytek už je na vás

Diář realitního makléře je plný. Těžko byste hledali chvilku pro zařizování věcí kolem webu. Proto jsme tu my a se vším vám pomůžeme. Doslova za pár korun měsíčně získáte zázemí silné reklamní agentury, která vám poskytne web přímo na míru vám a vašim potřebám. Přímé napojení na inzertní portály i dotace od Českých realit je jen třešničkou na dortu.


Jak Realitní Leader funguje

Realitní Leader funguje v praxi tak, že nám zašlete podklady, které byste na svém reprezentativním webu rádi měli, a o vše ostatní se již postaráme my. Do 48 hodin budete mít připravený web, který můžete hned používat pro budování povědomí o vás či vaší značce. 

Šetří čas i peníze

Realitní Leader je nástroj, který ušetří nejen váš drahocenný čas, který můžete věnovat svým klientům, ale také peníze. Měsíční platba totiž není nikterak závratná a zároveň váš web poslouží i jako prezentace sebe sama. Díky tomu získáte dobré reference, budete všude vidět a hlavně si vás budoucí klient snáze najde.

Přímé napojení na marketing

Jestliže budete chtít proniknout do světa online marketingu ještě více, můžeme vám nabídnout služby, které vás posunou ještě dál. Budete prestižní, budete všude vidět. Pomůžeme vám vytvořit osobní identitu, která vás bude doprovázet doslova na každém kroku.

Vyzkoušejte si Realitního Leadera a sami poznáte ten rozdíl. Svou nabídku nemovitostí i informace o sobě budete mít přehledně na jednom jediném místě - vašem webu.

Webové stránky makléře Marketing