Zkušení makléři radí: Nechtějte web zadarmo!

27.5. 2020

Zkušení makléři radí: Nechtějte web zadarmo!

Chcete být svým klientům ještě blíž? Tak buďte vidět. Webová prezentace je dnes základ, o který by se měl každý dobrý makléř opřít. Nejenže tím budujete především své jméno a dozví se o vás lidé z širokého okolí, ale také tam můžete prezentovat svou nabídku nemovitostí. Čím více se svým klientům otevřete, tím snazší pro ně bude cesta k vám.


Na internetu narazíte na spousty webů, které jsou zdarma, případně za 1 korunu. Na tom není nic špatného, jako úplný základ to rozhodně stačí. Pokud to ale myslíte se svým webem skutečně vážně, měli byste se poohlédnout po lepších, především placených, službách. Věci zadarmo sice potěší, ale nikdy nebudou nejlepší. Ale každý makléř chce být přeci nejlepší.


Proč tedy nechtít web zadarmo?

Každý web potřebuje péči. O každý web je třeba se dobře starat, aby vám nesl ovoce. Když mu tu péči nedáte, může vám to akorát uškodit. Pořízením si webu zdarma budete mít sice svou prezentaci bez počátečních investic, ale tím veškeré plusy končí. Žádná kvalitní podpora, žádný tým v zádech. Pokud se s webem cokoliv stane, máte ve většině případů smůlu.


Zkuste Realitního Leadera

Nemusíte si ale hned nechávat stavět web na zakázku za tisíce korun. Na internetu najdete i placené služby, které nejsou přehnaně drahé a nabízí maximálně možný servis. Jedním z nich je i Realitní Leader. Svůj vlastní makléřský web zde získáte za pouhých 299 Kč měsíčně. Není to moc a zároveň získáte skutečně profesionální web s podporou silné digitální agentury.

Díky Realitnímu Leaderovi máte svůj web hotový do 48 hodin. Najdete na něm veškeré informace, které si budete přát prezentovat. Nemusíte se skutečně o nic starat. Odpadnou vám hodiny nastavování a správu webu obstarají odborníci. Postarají se vám také o doménu, hosting, https certifikát a další náležitosti. Svá data, například z Českých Realit, jednoduše najdete i na svém webu.

Jestliže pro vás bude web málo, jednoduše se domluvíte na online marketingové podpoře. A co je nejdůležitější - stojí za vámi silný tým zkušených odborníků z digitální agentury, kteří vám vždy ochotně a v krátkém čase pomohou.

Pro více informací jděte na www.realitnileader.cz.

Nemovitosti Tipy pro makléře Webové stránky makléře